Сторінки

6 листопада 2014 р.

Мандрувати - відкривати себе з іншої сторони


Краєвиди Львівщини. Сподіваюся, кожен новий горизонт відкриває перед нами нову сторінку, мить, момент життя, який не повториться! У фільмі "Мирний воїн" кажуть, що не буває звичайних моментів - кожну мить щось відбувається. Тому треба цінувати те, що уже є, те, що вже маєте, бо є люди, які не мають і цього!


 

Ліс - острівець зелені влітку, а багряних барв - восени. Переступаючи його межі не знаєш, кого зустрінеш :)  Цього дня мені вдалося зовсім неочікувано скуштувати яблук. Мороз, який вже підступав у нічну пору не одного разу обійшов стороною яблуню на окраїні лісу. 
Лише залишається здогадуватися звідки такі соковиті та солодкі фрукти, та з іншої - мабуть все прогнозовано, йшла одного разу до лісу добра людина, їла яблука, а насінинки потрапили у правильний ґрунт чи птах згубив їх під час польоту... а згодом проросло деревце, яке окріпло і почала родити плоди щоосені. Думаю, кожному приємно неочікувано натрапили на них. :) (ммммм... яблучка дійсно смачні, наступної осені потрібно завітати у цю місцину трохи швидше)




Колір - ось сила природи, її барви чарують око. 
Незважаючи на листопадову пору цьогоріч на вулиці температура б'є рекорди. Теплом бавить сонечко та свіжий вітер обіцяє ще наздогнати своє :) 


Тварини - це ті, які не залишаться осторонь, коли тобі потрібна допомога. Спостерігаючи за їх поведінкою можна передбачати близьку небезпеку. У їх організмі присутній механізм, який відчуває ваш духовний чи фізичний стан. Вони без слів можуть розрадити, без допомоги медицини лікувати! 
Втрачати шанс отримати друга не варто! Головне ставитися до всіх так, як хотіли би, щоб ставилися до тебе, і це правило стосується не лише людей, чотирилапі - не вийнятки! 



Ця пора дарує тепло вогнища у домі, потріскування дров у кімнаті, запах диму і цей кайф спостерігати за вогнем, який заворожує, відволікає від думок. Ти занурюєшся у себе, свій світ, своє бачення!


Висновок: не баритися, а мандрувати, бо із кожним днем у нас все менше і менше часу для відчуття духу чудесних  людей, місць чи, навіть, речей!

Немає коментарів:

Дописати коментар