Сторінки

7 жовтня 2014 р.

трохи відваги із висоти лету


Кінець вересня, вихідні, чудесна погода - нумо випробовувати екстрим :)

реєстрація на місці
Зареєструвавшись на стрибки із 9 поверху відступати вже було пізно!

Подзвонили - сказали прибути на Тракт о 9:00, ранувато, так як стрибки розпочинаються о 10:00 зазвичай. Та цього дня людей по максимуму, як ми дізналися згодом - відбувся рекорд по кількості охочих стрибнути, таких відчайдухів назбиралося більше 130...

Реєстрація на місці пройшла успішно, вдягнули страхівку, каску і відправили на 9 поверх. за той час, що піднімаєшся недобудовую - чуєш, спостерігаєш із отворів для вікон тих, які наважилися. Ще трохи і знаходиш те місце, яким можна піднятися на дах (не для всіх воно дається із першого разу :)).






підготовка до стрибка
І так ти вже на висотці, хлопці питають про твій лист зголошення, перевіряють чи добре натягнуті канати, фотографують тебе на пам'ять, питають, чи готовий стрибати, та ти вже на вершині - куди відступати?! Хоча страх переповнює тебе із середини, особливо, коли ти вперше стрибаєш. Присутні кажуть, що страх - це нормально, всі бояться, немає таких, щоб йшли безстрашно!!!



Наступним кроком - чіпляння карабіна за спину, крок, ще крок і ти на краю будинку. Головне "не дивитися вниз, а спостерігати краєвиди навколо", "стати на край і стрибати під кутом", все, підготовку завершено, останнє питання "Готова?", та що відповідати? Ти там - прагнеш відчути щось нове - починається відрахунок "3, 2, 1 - стрибок!" - часу на роздуми нема - треба вдихнути, відштовхнутися і летіти!



Мить вільного лету - того, коли ти не розумієш, що з тобою робиться, того, коли ти не маєш точки опори, коли тебе ніщо не тримає. Той момент запам'ятається на довго! Ці відчуття неможливо передати - їх просто треба відчути!



Все ти стрибнув, ура, ти це зробив, твої органи чуттів - спантеличені, вони поки не розуміють, що відбулося - адреналін дає про себе знати, перші моменти дотику із твердою поверхнею після стрибка тішать :)

Знімаючи спорядження для стрибка, ти ще у процесі зробленого! Очікуєш на стрибки наступних, щоб зрозуміти, що це реальність, це можливо - ти живий!
Наступними кроком усвідомлення свого вчинку є перегляд фотографій і відео! Ось тоді ти бачиш себе із сторони і розумієш - це було круто і те того варте!!!

Дякую Хлопцям із KAVA за порцію адреналіну та чудесні фото, а моїй Дружці за компанію у здійсненні такого вчинку!!!

Наступного разу, емоцій буде не менше, бо двічі в одну річку, як то кажуть, не ввійдеш, -кожної миті відбувається щось нове! Хто надумає скласти мені компанію - пишіть, дзвоніть! :)






П.С. Всі охочі позбавити себе віку стрибнувши із висоти, стрибніть спочатку із страхівкою - тоді ви цінуватимете своє життя!!! Тоді ви зрозумієте, що на світі багато цікавих і ще не пізнаних вами речей! Те, що здається легким на перший погляд - насправді варте великих зусиль! Тому живіть і відчувайте кожну мить! Успіхів!

Немає коментарів:

Дописати коментар