Сторінки

19 жовтня 2015 р.

мрія, а чи проймає від неї дух?

 до перегляду останнім часом потрапляють фільми, як на мене, варті уваги. одним з таких став "Прогулянка висотою", та чомусь я б сказала На висоті. фільм про мрію і як потрібно до неї йти.
а чи є у мене мрія, яка вартує надзусиль, а чи її можна здійснити ще цього тижня?

кожна мрія вартує того, щоб існувати, щоб мати шанс на здійснення. кожна з них виконує свою роль у нашому житті і ділити їх на категорії не варто, їх треба втілювати!
у мрії немає терміну дії, вона є, вона живе в середині нас, вона дає нам можливість прагнути до кращої версії себе,  шанс на краще життя, на те, яке створюємо у своїх думках, а значить можемо втілити! :)

цього дня в моєму оточенні говорили про цілі, про те що насправді є дорогим для нас, що вартує того, щоб пожертвувати всім?!
всі, мабуть, прагнуть того, щоб самореалізуватися, щоб відчути себе потрібним, щоб бачити щасливі очі... відчути спокій,  яким хочеться ділитися, відчути ті емоції, які вартують того, щоб жити далі.

розуміння того, чого ми прагнемо приходить з часом, до того потрібно дорости, потрібно не прогавити мить!

мить, чому саме котрусь із, кожна мить є втіленням мрії!
ми живемо!
ми тут!
сьогодні варте більшого!

так-так, потрібно думати про майбутнє скажуть мені багато людей,  та не можна весь час сподіватися на завтра, те завтра ми не відчуваємо сьогодні, і не знаємо чи воно зможе настати взагалі! 

момент, мить - це все що у нас є, а мрія є його доповненням, є передчуттям кращого, є тим, що вартує! 

Немає коментарів:

Дописати коментар